La seva experiència en el transport, avalada per anys de serveis de rigor, qualitat i professionalitat han portat a Padrós a convertir-se en una de les empreses de transport d’esportistes professionals i amateurs més important de Catalunya.

Autopullman Padrós neix en 1967, quan José Padrós, nedador professional, aposta per potenciar la natació entre les escoles de Barcelona oferint ell mateix classes de natació d’hivern.

A més de crear una nova necessitat i servei per a les escoles, s’adona que també havia creat la necessitat d’oferir el transport dels alumnes a les classes de natació. El primer autocar, que va conduir el propi José Padrós, va realitzar el seu primer trajecte en 1967, però no va ser fins a 1968 quan va fundar l’empresa Autocars José Padrós, ue es convertiria en 1990 en el que avui es coneix com Autopullman Padrós, S.A.

José Padrós oferia un servei integral que unit a la seva visió de millora contínua i les seves ànsies per oferir un tracte personalitzat, humà i agradable, li van permetre una ràpida expansió per la província de Barcelona i resta de Catalunya.

Els inicis de Padrós es troben en el sector escolar, però davant l’èxit i els bons resultats dels seus serveis ja des dels seus inicis, ha vist ràpidament com la seva cartera de clients ha crescut i s’ha diversificat. Ara cobreix serveis de transport de passatgers en el sector de l’esport, en l’empresarial i en el turístic.