Padrós és una empresa familiar que compta amb una estructura estable i clarament definida, facilitant així la gestió de tots i cadascun dels serveis que ofereix.

La clau de l’èxit de Padrós és la seva forta orientació a l’usuari. Ofereix un servei capaç d’adaptar-se a les necessitats de cadascun dels seus clients en el menor temps possible.

Per Padrós oferir un servei excel·lent i treballar per la màxima satisfacció del client són els principals factors a considerar en cadascun dels seus viatges. El seu equip humà i la seva flota d’autocars moderna i dissenyada per fer els desplaçaments dels seus usuaris el més confortable possible, fa de Padrós una empresa d’èxit des dels inicis.

Padrós destaca per oferir serveis rigorosos i de qualitat, aconseguits gràcies a l’esforç diari del seu equip i a l’organització interna de l’empresa.

Com Padrós destaca per la seva orientació al servei, ofereix:

  • Atenció al client 24 hores, 365 dies a l’any, per adequar la logística davant qualsevol eventualitat en els desplaçaments contractats o en els serveis que es contractin amb caràcter urgent.
  • Disposa de col·laboradors a nivell nacional per oferir una resposta immediata per a qualsevol servei fora de Catalunya.
  • A Catalunya disposa sempre un vehicle de reserva i un conductor, preparats les 24 hores del dia per cobrir qualsevol necessitat.
Els Nostres Serveis

La seva experiència en el transport, avalada per anys de serveis de rigor, qualitat i professionalitat han portat a Padrós a convertir-se en una de les empreses de transport d’esportistes professionals i amateurs més important de Catalunya.

Algunes de les principals empreses situades als afores de grans nuclis urbans confien en els serveis de Padrós des de fa anys. També platons d’enregistrament u organitzadors d’esdeveniments per a professionals (convencions, congressos…) entre uns altres, requereixen del servei de transport reiteratiu per oferir als seus treballadors, com d’aquells serveis més puntuals (convencions, congressos, transport d’espectadors…).

Per tots ells, Padrós s’ajusta a les seves necessitats oferint serveis convencionals i VIP.

El transport escolar és clau per Padrós. Des dels seus inicis, l’empresa ha destacat per oferir un servei segur i d’una gran qualitat humana.

Actualment són els autocars exclusius de més de 30 escoles de la província de Barcelona, ​​i treballen de manera habitual amb altres 30 centres.

Padrós treballa en el sector turístic des de fa anys oferint tant serveis simples, com són els transfers d’aeroports i hotels, fins a la logística i organització de desplaçaments nacionals i internacionals massius puntuals, passant pels desplaçaments requerits per a excursions i visites culturals.